Nöjda kunder

Asap IT kvalitétssäkrar alla konsulter så att ni kan fokusera på era projekt. När ni träffar konsulten är densamme redo att signa.

Kund

Asap IT målsättning är att förse sina kunder med professionella konsulter med rätt specialistkompetens till ett konkurrenskraftigt pris. Nyckeln till vår framgång är personliga relationer, lång branscherfarenhet, kvalitet, flexibilitet, transparens och tillgänglighet. Genom att anlita oss frigör ni tid såväl som resurser.

Vårt erbjudande är unikt då Asap IT konsultnätverk består av konsulter med specialistkompetens från hela världen. Er kravspecifikation står alltid i centrum. Med hjälp av vårt internationella konsultnätverk, vår envishet och långa erfarenhet hittar vi rätt lösning för era uppdrag.

Asap IT gedigna kvalitetssäkring av resursen innebär att konsulten är så gott som klar för signering när densamma träffar er. Resultatet för er blir högre resurskvalitét, snabbare leverans, ett kostnadseffektivt pris och en personligare kontakt. Ert resultat blir även en betydande arbetstidsbesparing och en kvalitetsåterkoppling på varje konsultuppdrag.

Alla våra kunder får en egen kontaktperson som kommer följa deras förfrågan och arbete från start till slut. Vi anstränger oss för att lära känna våra kunder och deras projekt i detalj. Därigenom kan vi arbeta tidsoptimerat för att hitta och leverera kvalitativa konsultmatchningar till er. 

Registrera dig på Asap IT
Vi uppfyller dina önskemål


or please Login

Behöver du hjälp?

Ta kontakt med oss om du har några frågor. Dina frågor och dina uppgifter hanteras givetvis konfidentiellt. 

FAQ

Behovet av tjänsteinköp och specialistkompetens ökar alltmer i dagens komplexa och snabbt föränderliga affärsklimat. För att vara konkurrenskraftig, uppnå önskvärd flexibilitet och kunna möta de snabba marknadsförändringarna krävs effektiva och kvalitetssäkrade resursinköp.

+46-76 57631 54