Attraktiva uppdrag

Asap IT har ett stort internationellt nätverk av intressanta kunder.

Konsult

Asap IT målsättning för konsulter är att vara en effektiv förmedlare av attraktiva uppdrag som passar dig. Vi tar hand om allt administrativt arbete så att du som konsult kan ägna dig åt det du brinner för och är bäst på.

Vår ambition är alltid att du som konsult skall känna dig omhändertagen, unik och få bästa möjliga hjälp för att snabbt komma in i projektet och kunna prestera på toppnivå. Alla våra konsulter får en egen kontaktperson som kommer följa deras förfrågan och arbete från start till slut. Vi kan även hjälpa dig med att hitta ett passande boende om du behöver flytta. Splivers kontinuerliga uppföljning och återkoppling från kund samt från konsult leder till ständiga förbättringar och utveckling. 

Ladda ner ditt CV här och skapa goda förutsättningar för att få arbeta med spännande uppdrag som passar dina önskemål och din profil. 

Registrera dig på Asap IT
Vi uppfyller dina önskemål


or please Login

Behöver du hjälp?

Ta kontakt med oss om du har några frågor. Dina frågor och dina uppgifter hanteras givetvis konfidentiellt. 

FAQ

Behovet av tjänsteinköp och specialistkompetens ökar alltmer i dagens komplexa och snabbt föränderliga affärsklimat. För att vara konkurrenskraftig, uppnå önskvärd flexibilitet och kunna möta de snabba marknadsförändringarna krävs effektiva och kvalitetssäkrade resursinköp.

+46-76 57631 54